Jana

Guest teacher

'Als jonge tiener kwam ik voor de allereerste keer in contact met yoga en het bracht me zoveel rust. Na een klein jaar stopte deze dame en zo ook mijn wekelijkse yogales. Een dikke 5 jaar gelden ging ik bewust op zoek naar yoga, gezien ik nood had aan een moment van rust in mijn drukke yang leven. Per toeval kwam ik een aantal jaar later in contact met yin yoga en was ik helemaal verkocht. Eindelijk ontdekte ik echte rust, kreeg ik de kans om mezelf beter te leren kennen en kon ik loslaten. Een geschenk! Via een Oekraïense yoga godin, die ik tijden een retreat mocht ontmoeten, kwam ik bij een yin yoga opleiding. En al snel werd duidelijk dat hier mijn passie ligt. Yin yoga is veel meer voor mij dan enkel de houdingen. Ook de muziek, het thema en de juiste woorden van een docent maken een les extra krachtig. Ik twijfelde dan ook niet lang om dit gevoel door te geven. Because I teach the way I want to be teacher myself.'

Fundamentele Yin Yoga : 

Donderdag 16/1, 30/1, 6/2 & 13/2 : 19u-20u

Cloë

teacher

''Yoga is voor mij een geweldige ontdekkingreis zonder einde. Vier jaar geleden ontdekte ik Vinyasa en Hatha yoga tijdens mijn erasmus reis in Italië. Ik werd meteen aangetrokken door de rustige en ongedwongen sfeer die je terug kan vinden in yogalessen. Het mooie is dat iedereen op eigen tempo op innerlijke ontdekkingstocht kan gaan. Yoga leert me om iedere dag weer aanwezig te zijn en met een nieuwsgierige open blik naar de wereld om me heen te kijken.
In 2018 volgde ik een unieke Vinyasa yoga opleiding bij Sarah Derasse in Brussel. Zo behaalde ik mijn YTT 200h diploma die gecertifieerd is door Yoga Alliance. Ik begon nadien les te geven op verschillende plaatsen in Brussel en vlaanderen. Vorig jaar heb ik een opleiding gevolgd in sound healing. Nu gebruik ik vaak met mijn tibetaanse bollen, zaphir, handpan of andere instrumentjes tijdens de Shavasana momenten.
Mijn passie delen met anderen is een onbeschrijfelijk mooi gevoel."

*Vinyasa : zondag : 11.00 - 12.00

Lieve

teacher

Zij is al 30 jaar yoga-minded en actief in transcendente meditatie. Iedere dag beoefent ze Ashtanga-poses. Een dag zonder haar yoga matje bestaat al lang niet meer. Ook naast haar matje blijft ze zich verdiepen aan de hand van verscheidene workshops en trainingen in de oneindige Yoga filosofie. Zij behaalde in 2019 haar 200RYT Vinyasa certificaat bij Antwerpyoga en een 50RYT Yin Yoga certificaat bij Gabriëlle Azoulay. 

*meditatieve Yin Yoga : donderdag : 19.00-20.00

Nathalie

teacher, owner & founder SimplYoga

' Door mijn talloze reizen in Azië kreeg ik bewondering voor de Indische cultuur en ontdekte Yoga.... specifiek Ashtanga Vinyasa Yoga. Ik volgde jarenlang les bij een zeer ervaren Ashtangi, Ine Maes van Mindinmotion.  In 2018 ging ik een stap verder en  verdiepte ik mij in Rishikesh, Noord India in de Hindoeïstische filosofie waar ik ook mijn eerste Hatha Yoga teacher certificaat  (200RYT) bij Guru Dinesh, behaalde.  Ik wilde mijn passie graag doorgeven aan iedereen die net als ik op zoek was naar ontspanning en evenwicht in deze drukke Westerse maatschappij. Hieruit is in 2018 SimplYoga ontstaan. Ik ben beginnen doceren in Londerzeel bij House of Yoga en in zaaltjes in mijn eigen dorp in Boom. De zaaltjes werden al snel te klein. Op 1 januari 2019 startte ik mijn eigen Yoga Studio in Boom. Vorig jaar volgde ik een extra 300h Vinyasa teacher training (200RYT) bij Elsie Mathijssens van AntwerpYoga omdat ik mijn lessen nog kwalitatiever wilde maken en mij vooral nog meer wilde verdiepen in de anatomie van het menselijk lichaam ( met dank aan Denies Dumon). Omdat het belangrijk is om balans te vinden in een yoga practice verdiepte ik mij eveneens in Yin Yoga. Daarom trok ik datzelfde jaar naar Ibiza voor een aanvullende Yin Yoga teacher training (60RYT) bij Kata Van Doesselaere (Nl). Verder volg ik tal van workshops, ik volg les bij andere Yoga docenten, ik laat me inspireren door grote yoga & zen masters en ik blijf me opleiden omdat de Yoga wereld zo boeiend en oneindig is.  Dit jaar volg ik oa. een workshop bij een grote naam in de Ashtanga wereld, Yogini Kino Mc Gregor (Miami).  Mijn doel is om iedereen mee te laten genieten van de voordelen en al het mooie van Yoga op en naast de mat.

*Ashtanga : maandag 19.00-20.15 ( bij House of Yoga )

*Ashtanga : zondag 9.00-10.30

*Yin Yoga : dinsdag 19.00 - 20.15