Cloë

Teacher 

Mijn passie delen met anderen is een onbeschrijfelijk mooi gevoel."

*Vinyasa : zondag : 11.00 - 12.00

Yoga is voor Cloë een geweldige ontdekkingsreis zonder einde. Vier jaar geleden ontdekte ze Vinyasa en Hatha yoga tijdens haar erasmus reis in Italië. Ze werd meteen aangetrokken door de rustige en ongedwongen sfeer die je terug kan vinden in yogalessen. Ze vindt het mooi dat iedereen op eigen tempo op innerlijke ontdekkingstocht kan gaan. Yoga leert haar om iedere dag weer aanwezig te zijn en met een nieuwsgierige open blik naar de wereld om haar heen te kijken. 

In 2018 volgde Cloë een unieke Vinyasa yoga opleiding bij Sarah Derasse in Brussel. Zo behaalde ze haar YTT 200h diploma die gecertifieerd is door Yoga Alliance. Ze begon nadien les te geven op verschillende plaatsen in Brussel en Vlaanderen. Vorig jaar heeft ze een opleiding gevolgd in sound healing. Nu gebruik ze dus vaak haar Tibetaanse bollen, zaphir, handpan of andere instrumentjes tijdens de Shavasana momenten.


Nathalie

Teacher & founder SimplYoga

 In mijn lessen is er geen competitie maar werken we op jouw niveau, leer je je grenzen te kennen en soms eens te verleggen door veilig met je lichaam te werken. We maken verbinding tussen het hoofd, de ademhaling en het lichaam.

*Yin Yoga : dinsdag & donderdag : 19.00 - 20.15

*Ashtanga/Vinyasa : zaterdag 10.00 - 11.00

*Meditation : iedere nieuwe maand : 19.00-20.00

Door haar talloze reizen in Azië kreeg Nathalie bewondering voor de Indische cultuur en ontdekte Yoga.... specifiek Ashtanga Vinyasa Yoga. Ze volgde nadien jarenlang les bij een zeer ervaren Ashtangi, Ine Maes van Mindinmotion. In 2017 ging ze een stap verder en verdiepte ze zich in Rishikesh, Noord India in de Hindoeïstische filosofie waar ze ook haar eerste Hatha Yoga teacher certificaat (200RYT) bij Guru Dinesh, behaalde. Wanneer terug in België wilde ze haar passie graag doorgeven aan iedereen die net als zij op zoek was naar ontspanning en evenwicht in deze drukke Westerse maatschappij. Hieruit is in 2018 SimplYoga ontstaan. Nathalie is beginnen doceren in Londerzeel bij House of Yoga en in zaaltjes in haar eigen dorp in Boom. De zaaltjes werden al snel te klein. Op 1 januari 2019 startte ze haar eigen Yoga Studio in Boom. Vorig jaar volgde ze nog een extra 300h Vinyasa teacher training (200RYT) bij Elsie Mathijssens van AntwerpYoga omdat ze haar lessen nog kwalitatiever wilde maken en zich vooral nog meer wilde verdiepen in de anatomie van het menselijk lichaam. Omdat het belangrijk is om balans te vinden in een yoga practice verdiepte ze zich eveneens in Yin Yoga. Daarom trok ze datzelfde jaar naar Ibiza voor een aanvullende Yin Yoga teacher training (60RYT) bij Kata Van Doesselaere (NL). Verder blijft ze zich verder opleiden door workshops te volgen bij andere grote meesters zoals oa. Kino Mc Gregor (Miami).Haar grote inspiraties zijn Laura Von Ree en Deola Opeifa.