DOCENTEN

Nathalie
Teacher, Owner & Founder SimplYoga

Door haar talloze reizen in Azië kreeg Nathalie bewondering voor niet alleen de Boeddhistische maar ook de Hindoeïstische cultuur en ontdekte Yoga.... specifiek Ashtanga Vinyasa Yoga. Ze volgde jarenlang les bij een zeer ervaren Ashtanga Yoga docent. Daarna ging ze een stap verder en verdiepte ze zich in Rishikesh, Noord India in de Hindoeïstische filosofie waar ze ook haar eerste Yoga teacher diploma behaalde. Wanneer terug in België wilde ze haar passie graag doorgeven aan iedereen die net als zij op zoek was naar ontspanning en evenwicht in deze drukke Westerse maatschappij. Hieruit is SimplYoga ontstaan. Ze bleef zich als docent verder bijscholen in Antwerpen, Amsterdam en Ibiza. Door haar positivisme, gedrevenheid en liefde voor yoga is de Shala (Yoga studio) in Boom tot een succes gegroeid en doet ze er alles aan om haar Yogis een heel fijn moment te bezorgen.

Cloé
Vinyasa yoga teacher, soundhealer & handpan player

Cloé Ferrari is een gepassioneerde handpanspeelster en yoga beoefenaar. Ze volgde een unieke Vinyasa teacher opleiding bij Sarah Derasse waar ze haar Yoga Teacher diploma behaalde. Tijdens haar Yoga lessen maakt ze gebruik van haar soundhealende instrumentjes zoals Tibetaanse bollen & zaphir. Haar lesgevend natuurtalent en aangename stem maakt een yoga sessie compleet. Ze geeft in verschillende talen les op meerdere plaatsen in Vlaanderen. Zij is op zondagochtend de vertrouwde Vinyasa Yoga teacher van SimplYoga en een belangrijke schakel voor onze fantastische evenementen.

Melissa

Vinyasa Yoga teacher & dance performer

Melissa Mihaly is een zeer ervaren danseres. Naast dansen op grote evenementen heeft ze ook een grote passie voor Yoga. Ze leefde en werkte de voorbije jaren in Zuid-Oost Azië, waaronder India waar ze haar 500h Yoga Teacher diploma behaalde. Ze is dus een echte vrouw van de wereld. Omdat ze deze periode in eigen land moet doorbrengen kwam ze op nieuwe ideeën en is ze beginnen werken aan haar eigen Yoga Workshop project. Ze is zich op dit moment met haar rijke ervaring en nieuwe inspiratie aan het ontplooien in eigen land en daar mogen wij bij SimplYoga mee van genieten want zij hoort nu ook tot ons vaste team.