SIMPLYOGA

SimplYoga is een Yoga organisatie die in 2018 is opgestart. Vandaag is SimplYoga gegroeid tot een succesvolle Yoga Studio (Shala) waar yogabeoefenaars elke keer opnieuw een uniek yogamoment ervaren. De Yoga lessen zijn traditioneel maar ook van professionele en kwalitatieve aanpak met goed opgeleide en ervaren docenten. Het lesaanbod wordt steeds ruimer en gevarieerder door de groei van het aantal leerlingen. Bovenop de wekelijkse lessen organiseert SimplYoga regelmatig muzikale en andere Yoga evenementen. Bij SimplYoga is het altijd thuiskomen in een warme sfeer waar innerlijke rust en beweging centraal staan.

HET TEAM

CLOE

Vinyasa yoga teacher, soundhealer & handpan player.

Cloé Ferrari is een gepassioneerde handpanspeelster en yoga beoefenaar. Ze volgde een unieke Vinyasa teacher opleiding bij Sarah Derasse waar ze haar Yoga Teacher diploma behaalde. Tijdens haar Yoga lessen maakt ze gebruik van haar soundhealende instrumentjes zoals Tibetaanse bollen & zaphir. Haar lesgevend natuurtalent en aangename stem maakt een yoga sessie compleet. Ze geeft in verschillende talen les op meerdere plaatsen in Vlaanderen. Zij is op zondagochtend de vertrouwde Vinyasa Yoga teacher van SimplYoga en een belangrijke schakel voor onze fantastische evenementen.

MELISSA 

Vinyasa Yoga teacher & dance performer

Melissa Mihaly is een zeer ervaren danseres. Naast dansen op grote evenementen heeft ze ook een grote passie voor Yoga. Ze leefde en werkte de voorbije jaren in Zuid-Oost Azië, waaronder India  waar ze haar 500h Yoga Teacher diploma behaalde. Ze is dus een echte vrouw van de wereld. Omdat ze deze periode in eigen land moet doorbrengen kwam ze op nieuwe ideeën en is ze beginnen werken aan haar eigen Yoga Workshop project. Ze is zich op dit moment met haar rijke ervaring en nieuwe inspiratie aan het ontplooien in eigen land en daar mogen wij bij SimplYoga mee van genieten want zij hoort nu ook tot ons vaste team.

NATHALIE

Teacher, Owner & Founder SimplYoga

Door haar talloze reizen in Azië kreeg Nathalie bewondering voor niet alleen de Boeddhistische maar ook de Hindoeïstische cultuur en ontdekte Yoga.... specifiek Ashtanga Vinyasa Yoga. Ze volgde jarenlang les bij een zeer ervaren Ashtanga Yoga docent. Daarna ging ze een stap verder en verdiepte ze zich in Rishikesh, Noord India in de Hindoeïstische filosofie waar ze ook haar eerste Yoga teacher diploma behaalde. Wanneer terug in België wilde ze haar passie graag doorgeven aan iedereen die net als zij op zoek was naar ontspanning en evenwicht in deze drukke Westerse maatschappij. Hieruit is SimplYoga ontstaan. Ze bleef zich als docent verder bijscholen in Antwerpen, Amsterdam en op Ibiza. Door haar positivisme, gedrevenheid en liefde voor yoga is de Shala (Yoga studio) in Boom intussen tot een succes gegroeid en doet ze er alles aan om haar Yogis (leerlingen) een heel fijn moment te bezorgen.


TOT SLOT

Mind, Body, Soul & Happiness

Bij SimplYoga wordt er regelmatig iets unieks georganiseerd. Van meditatielessen met klankschalen tot Yoga op helende live muziek. Van in de Shala (studio) tot in het park en het domein de Schorre. Iedere keer opnieuw is het een onvergetelijk moment met fantastische artiesten tot de warmste zielen, docenten en yogabeoefenaars.Kortom, hemel op aarde.  

Join us!