BREATHWORK

zo, 26 nov. 2023 10:00–13:00

55€Doorheen je leven bouw je beperkingen op in je ademhalingspatroon. Gebeurtenissen, situaties en emoties die je niet wil voelen of die te overweldigend zijn duw je weg en worden opgeslagen in je lichaam.

De verbonden ademhaling is een uitnodiging om op een zachte manier weer contact te maken met je werkelijke zelf. Tijdens de ademsessie laat je bewust de pauze tussen je in- en uitademing zoveel mogelijk weg. Je ademhaling verdiept waardoor beperkte ademhalingsgebieden zich openen en je energieniveau verhoogt.

Je adem maakt je bewust van hoe je op dit moment in het leven staat en wat er in beweging wil komen. Je kan met deze techniek je emotionele bagage en spanningen vrij maken. Loslaten wat niet meer bij jou past en/of doorheen blokkades ademen.

PRIJS : 55€ 


Hosting:

Sarah, danseres, Yogi, Hatha Yogaleraar & ademcoach. Ze verliet ooit haar vaderland en leefde jaren in Mexico. Intussen terug in eigen land en een vaste Yogaleraar van SimplYoga. Haar positieve, opbeurende energie, maar vooral ook de rust die ze uitstraalt moedigt je aan om haar gerichte tips op je ademhaling uit te proberen. Zij is de geknipte Ademcoach om samen met haar assistent Bert (Bhalu Yoga), je te begeleiden met de juiste technieken in deze interessante workshop!