'DO IN' 

zo, 13 okt. 2024 11:00–12:30DO IN betekent letterlijk: 'Het schoonmaken van de meridianen (energiebanen)' en is een Japanse bewegingsvorm die meridiaanstrekkingen, zelfmassage en tapping combineert met ademhaling.

DO IN hanteert hetzelfde principe als acupressuur en acupunctuur en is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde.

Het doel is je zelfhelend vermogen te herstellen door je levensenergie (QI) opnieuw vlot te laten stromen in je lichaam.

Daardoor blijven je organen gezond, je hormonen en emoties in balans en voel je je vitaler en ontspannen.

Deze 3 uur durende workshop is vooral praktijk gericht. Na een korte toelichting over DO IN zal je aanleren welke meridiaanstrekkingen en acupressuurpunten je zelf kan uitvoeren en activeren om je energie terug vlot te laten stromen. Je leert per element/orgaan/emotie welke houdingen je kan uitvoeren om terug n balans te komen en gezond te blijven doorheen elk seizoen.

Na de workshop krijg je een bundeltje mee met alle info die je nodig hebt om thuis verder aan de slag te gaan.  


Begeleiding : Eva Mosselmans van Flow Strong Yoga & Coaching 

Ondanks haar eigen ervaring met gezondheidsproblemen slaagde Eva erin om succes te bereiken in haar carrière en geluk te vinden in haar leven met haar gezin. Dit heeft haar gemotiveerd om anderen te helpen om het beste uit zichzelf te halen door de bron van een gezond, evenwichtig, succesvol en actief leven in de eerste plaats bij zichzelf te zoeken. 

"Door in verbinding te gaan met je ware zelf kom je in een flow die je toelaat om te bereiken wat je wil met een minimum aan effort." 

Eva

Prijs: 65€