ALGEMENE VOORWAARDEN

BETALINGEN

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Elke betaling gebeurt op voorhand per overschrijving naar onze BNP Paribas Fortis rekening : IBAN : BE98 0018 3914 8793 BIC : GEBABEBB

YOGA WINKEL

De producten uit onze eigen stock zijn af te halen op afspraak in onze studio. Wens je een ander produkt die we niet op voorraad hebben dan bestellen wij die graag bij onze leverancier. Het artikel wordt dan rechtstreeks naar jou thuis geleverd tegen een extra betaling van 6€. 

BEURTENKAARTEN

Beurtenkaarten kunnen zowel voor onze studio lessen als voor onze online lessen worden gebruikt. Gelieve op tijd je beurtenkaart te vernieuwen, er wordt geen les gevolgd zonder betaling. Terugbetalingen  zijn niet mogelijk. Beurtenkaartjes met hun daarbij horende geldigheid worden niet gelinkt aan 1 specifieke yogastijl maar aan meerdere stijlen. Beurtenkaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Beurtenkaarten zijn enkel verlengbaar wegens verplichte sluiting door de regering of wegens medische redenen met een geldig doktersvoorschrift. Als je langdurig ziek bent en niet kan deelnemen aan de lessen wegens die reden dan mag je ons verwittigen met een mailtje. Wij bevriezen op dat moment je kaart en als je terugkomt breng je een doktersbewijs mee voor de periode van je afwezigheid. Met plezier verlengen wij dan je kaart en hopen we dat de gezondheid weer kan floreren.

UURROOSTER

Om het uurrooster te bekijken en om een online yoga sessie te boeken moet je eerst inloggen of registreren via simplyoga.reservio.com. De les gaat enkel door vanaf 3 deelnemers. Bij no-show of een late-cancelation wordt de les aangerekend. SimplYoga heeft het recht om op elk moment het uurrooster te wijzigen of een les te annuleren. Het een door ons geannuleerde les geeft geen recht op verlenging van een beurtenkaart omdat er wekelijks voldoende andere lessen worden aangeboden.

ONGEVALLEN

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen. Wij raden u aan om een privé ongevallen verzekering af te sluiten.