ALGEMENE VOORWAARDEN

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Elke betaling gebeurt op voorhand per overschrijving naar onze BNP Paribas Fortis rekening : IBAN : BE98 0018 3914 8793 BIC : GEBABEBB, er is geen bankcontact in de studio. Gelieve op tijd je beurtenkaart te vernieuwen, er wordt geen les gevolgd zonder betaling.

Beurtenkaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Beurtenkaartjes met hun daarbij horende geldigheid worden niet gelinkt aan 1 specifieke yogastijl maar aan meerdere stijlen. Beurtenkaarten zijn enkel verlengbaar wegens verplichte sluiting door de regering of wegens medische redenen met een geldig doktersvoorschrift. Terugbetaling is niet mogelijk. Als je langdurig ziek bent en niet kan deelnemen aan de lessen wegens die reden dan mag je ons verwittigen met een mailtje. Wij bevriezen op dat moment je kaart en als je terugkomt breng je een doktersbewijs mee voor de periode van je afwezigheid. Met plezier verlengen wij dan je kaart en hopen we dat de gezondheid weer kan floreren.

SimplYoga heeft het recht om op elk moment het uurrooster te wijzigen of een les te annuleren. Het een door ons geannuleerde les geeft geen recht op verlenging van een beurtenkaart omdat er wekelijks voldoende andere lessen worden aangeboden.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen. Wij raden u aan om een priv√© ongevallen verzekering af te sluiten.