ALGEMENE VOORWAARDEN

BETALINGEN

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Elke betaling gebeurt op voorhand per overschrijving naar onze BNP Paribas Fortis rekening : IBAN : BE98 0018 3914 8793 BIC : GEBABEBB

YOGA PASS

Beurtenkaarten dien je op tijd te vernieuwen, er wordt geen les gevolgd zonder betaling. Terugbetalingen zijn niet mogelijk. Beurtenkaartjes dienen niet voor 1 specifieke yogales maar voor meerdere lessen uit ons aanbod. Dwz wanneer jouw favoriete les geannuleerd wordt, dit geen recht geeft tot verlenging van jouw pasje. Er is wekelijks voldoende aanbod om jouw pasje op te gebruiken en het is altijd fijn om een nieuwe yogastijl uit te proberen. Bovendien kan elke Yogastijl worden aangepast naar ieders lichamelijke beperking. Beurtenkaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Beurtenkaarten zijn enkel verlengbaar wegens medische redenen. Als je langdurig ziek bent en niet kan deelnemen aan de lessen wegens die reden dan mag je ons verwittigen met een mailtje. Wij bevriezen op dat moment je kaart en als je terugkomt breng je een doktersbewijs mee voor de periode van je afwezigheid. Met plezier verlengen wij dan je kaart en hopen we dat de gezondheid weer kan floreren.

REGISTRATIE

Om het uurrooster te bekijken en om een yoga sessie te boeken moet je eerst inloggen of registreren via momoyoga.com/simplyogabelgium/register. Je kan je afspraak kosteloos annuleren tot 9u vóór de les. Bij het niet opdagen zonder verwittigen of een late-annulatie omwille van welke reden ook, wordt de les aangerekend. De les gaat enkel door vanaf 6 deelnemers. Het een door ons geannuleerde les geeft recht op één week verlenging van je beurtenkaart en er wordt uiteraard niets aangerekend. Losse vooraf betaalde lessen geven dan recht op een andere les. Je kan het saldo van je persoonlijke Yoga Pas altijd gaan consulteren op het registratieplatform Momoyoga.

UURROOSTER

Om het uurrooster te bekijken en om een yoga sessie te boeken moet je eerst inloggen of registreren via Momoyoga. Wij hebben liever dat je jouw les ruim op voorhand boekt om ons te kunnen organiseren want bij te weinig inschrijvingen moeten we de les annuleren. SimplYoga heeft het recht om op elk moment het uurrooster te wijzigen of een les te annuleren. Ben je een spontane late beslisser, dan kan je in het uurrooster checken of de les effectief doorgaat, of er nog plaatsen zijn en kan je uiteraard nog altijd aansluiten voor een sessie. Hier is cash betaling of payconiq ook mogelijk.

HUISREGELS

We verwachten onze leerlingen minstens 10 minuten voor de les. De les start op tijd en de deur gaat op slot. Laatkomers kunnen niet meer deelnemen en de les wordt aangerekend.

Schoenen zijn niet toegelaten in de zaal. 
De meditatie stilte in de zaal moet worden gerespecteerd en de smartphones moeten op stilstand, ook voor de les!
Persoonlijke spullen, tas, mobiel ea. dienen in de voorziene opbergruimte aan de ingang van de studio worden gelegd.

ONGEVALLEN

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen. Wij raden u aan om een privé ongevallen verzekering af te sluiten.