YOGA RETREAT IN SPANJE

9-14 JUNI 2024

Vanaf 1.100€


6 dagen op een idyllische plek in Spanje met zelfzorg als enige prioriteit.

Terwijl je 's ochtends vroeg op je Yogamat staat en je handpalmen zachtjes tegen elkaar aan brengt voor het hart, adem je de heerlijke lucht van het Andalusisch gebergte in en uit via de neus…

En als je vervolgens je ogen opent, zie je terwijl je uitkijkt over het panoramisch gebergte de eerste zonnestralen van de opkomende zon. Een heerlijk begin van een mooie nieuwe dag en waarvan er nog velen mogen volgen in deze inspirerende Yoga retreat week.

Terug in de flow leven met je body, mind en energie door je onder te dompelen in de schoonheid van zelfzorg, zachtheid, bewegen, stilte, yoga, rust, connectie met de natuur, jezelf en anderen.

Je kan ervoor kiezen om de nachten door te brengen in een romantische dome, een stoere tipitent of in een comfortabele Finca (typisch landhuis). 

Een onvergetelijke ervaring op één van de mooiste plekjes in Andalusië. 

Is een yogaretreat nieuw voor jou?Dan is dit de ideale yogavakantie voor jou. Jij hoeft alleen je ticket te boeken naar Malaga en wij zullen je op zondag 9 juni, vanaf de middag, op de luchthaven met open armen verwelkomen en zorgen voor de rest. 

PRIJZEN

 • Gedeelde 2 of 3 persoonskamer met aparte bedden tipitent : 1.100€/pp
 • Gedeelde 2 of 3 persoonskamer met aparte bedden fincahuis of dôme : 1.150€/pp
 • Eenpersoonskamer tipitent: 1.450€/pp
 • Eénpersoonskamer dôme : 1.650€/pp
 • Eénpersoonskamer fincahuis : 1.700€/pp

INCLUSIEF

 • Taxi van de luchthaven naar Valle de Vida. (dit wordt door ons geregeld).
 • 5 overnachtingen
 • Heerlijke biologische en vegetarische maaltijden per dag, vers bereid.
 • 6 dagen yin en yang yoga sessies geleid door Eva en Nathalie, meditatie, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en extra activiteiten in groep.
 • yogamateriaal
 • zwembad, stoombad, sauna

EXCLUSIEF

 • Vlucht naar Malaga, Spanje. (Hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper de vlucht)
EXCLUSIEF & VRIJBLIJVEND

 • Massage (Aromatherapy Massage, Cranio-Sacral Osteopathy, Deep Tissue Massage,Foot Massage)
 • Uitstap naar de Lake : 30€ (aanrader)
 • Verse smoothies : 3€/dag
 • Airco op de kamer : 30€/per kamer/per week
TIPS

Hoe vroeger je de vlucht boekt naar Malaga, hoe goedkoper de vlucht. Kijk altijd eens op https://www.skyscanner.net/ voor een overzicht van alle vluchten bij alle maatschappijen

INSTRUCTEURS

Nathalie, een ervaren Ashtanga yoga beoefenaar die zich liet inspireren door haar reizen in Azië. In Rishikesh, Noord India verdiepte ze zich in de Hindoeïstische filosofie waar ze ook haar eerste yoga teacher diploma behaalde. Inmiddels heeft ze al een aantal Yoga docenten certificaten op zak maar het is vooral de ervaring met ruim 15 jaar yogabeweging die haar tot een volwaardig Yogadocent heeft gebracht. Tot op vandaag blijft ze zich bijscholen in verschillende Yoga stijlen. Ze deelt haar passie met iedereen die net als zij wil werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam en op zoek is naar ontspanning, rust en evenwicht in deze drukke Westerse maatschappij.  

Eva is sinds 10 jaar yogateacher en geeft Japanse (Yin en Yang) yoga waarin meridiaanstrekkingen centraal staan. Ze is bovendien natuurcoach en personal coach. Haar passie voor body, mind en vooral energie vind je duidelijk terug in haar yogalessen. Haar yogalessen zijn niet de alledaagse maar een mix van ademhalingsoefeningen, meridiaanstrekkingen, loslaatoefeningen en QI Gong. 'Op die manier creëer je niet alleen een balans tussen flexibiliteit, mobiliteit en kracht maar ook een goede energiedoorstroming om je lichaam en geest gezond te houden.' 


Heb je nog vragen of wil je bevestigen? Stuur een mailtje naar simplyoga@outlook.be met info@flowstrong.be in cc .

 • Hierin vermeld je je volledige naam ( of alle namen igv meerdere deelnemers) + de keuze van de kamer ( 1-2 persoonskamer – finca/dome/tipi) + je mailadres + je telnr waarop we je kunnen bereiken.
 • Je bent pas zeker van je plaats na betaling van het volledig bedrag op de rekening die wij na bevestiging van je deelname, per e-mail meegeven.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

We engageren ons samen voor een reis met een kostenplaatje en daarom is er een afspraak die we willen maken:

Wanneer je na de bevestiging beslist om toch niet meer deel te nemen aan de yoga vakantie, kan er geen terugbetaling gebeuren door ons engagement met het retreat center. Vanaf 1 maart hebben wij definitief bevestigd om deze retreat te laten doorgaan en kunnen wij zelf niets meer recupereren.