Hi, ik ben Nath.,

of gewoon Nathalie. Ik ben van nature een integer persoon, een levensgenieter, nieuwsgierig en altijd op zoek naar het onbekende, gevoelig voor schoonheid en puurheid. Door mijn talloze reizen in Azië kreeg ik bewondering voor niet alleen de Boeddhistische maar ook de Hindoeïstische cultuur en ontdekte de magische wereld van Yoga.... 

Ik liet me de eerste 8 jaar begeleiden door ervaren Yoga docenten in België. Het heeft mij geleerd om dieper bij mezelf te komen. Ik ervaarde een innerlijke evolutie die mijn leven transformeerde. Ik werd een zachter persoon, voor mezelf en voor anderen. Ik ervaarde meer rust, geduld, vreugde, en dankbaarheid.

De innerlijke ontdekking bracht me nog een stap verder en ik verdiepte me in Rishikesh, Noord India in de Hindoeïstische filosofie waar ik ook mijn eerste Yoga teacher diploma behaalde. Daar leerde ik mezelf aanvaarden zoals ik ben, ik leerde voor mezelf te zorgen zowel fysiek als mentaal, voor mezelf op te komen, keuze's maken die me doen groeien. Ik vond evenwicht in mijn leven. Ik kon beter relativeren en mijn hart staat sindsdien zo veel meer open. 

Wanneer terug in België wilde ik mijn passie graag doorgeven aan iedereen die net als mij op zoek was naar niet alleen ontspanning en evenwicht maar ook naar de raakvlakken met zichzelf. Mijn doel was (en is nog steeds) om Yoga voor iedereen en elk lichaam toegankelijk te maken. Ik begon les te geven tijdens lunchpauzes aan mijn toenmalige collega's op kantoor en organiseerde wekelijks yoga sessies op lokale plaatsen en Yoga studio's. Hieruit is in 2018 SimplYoga ontstaan.

In 2019 heb ik me uiteindelijk gevestigd op een vaste locatie in Boom, een grote zolder boven een turnkring die ik omgetoverd heb naar een gezellige Yoga studio. Ik heb mijn drukke job als Office Manager opgezegd en ik ben volledig voor mijn allesoverheersende passie gegaan.

Inmiddels heb ik al een aantal Yoga docenten certificaten op zak maar het is vooral de ervaring met ruim 14 jaar yogabeweging die me tot een volwaardig Yogadocent heeft gebracht. Ik verdiep mij nog steeds in de kennis die ik al heb en ik blijf groeien. Zoals het leven, de beste leerschool, continu in verandering en in beweging. 

Ik heet je samen met mijn team en gast docenten welkom in de warme, gemeenschappelijke en familiaire kring van SimplYoga. Hopelijk kan jij jouw yogapad hier even intens bewandelen en wordt je net zoals ik veel gelukkiger.

Love, Nath.

Trainings:

2023

30hrs TT Restorative Yoga, Stefanie Durieux

40hrs TT Advanced Art of Asana adjusting, Bert Peeters

2021

30hrs TT Verdieping Fundamentele Yin Yoga, José De Groot

30hrs TT Advanced modules, Lunar Elemental Prana Vinyasa, Nele Van Poucke

10hrs TT Advanced Yin Yoga modules, Hormones Mirjam Wagner Academy, Yoga Alliance

30hrs TT Advanced modules, Art of Intelligent & Creative Vinyasa Sequencing, Nele Van Poucke

2019

300hrs Vinyasa Yoga TT, RYT Yoga Alliance, Elsie Mathyssens, Antwerp Yoga

60hrs Yin Yoga TT, RYT Yoga Alliance, Kata van Doesselaar, Ibiza

2017

200hrs Hatha Yoga TT, RYT Yoga Alliance, Dinesh Chander, Rishikesh India 

Testimonials:

S.L.

"Yoga en meditatie bewijzen in deze tijden hun betekenis en waarde dubbel en dik. Ik ben zo dankbaar dat ik jou en jouw prachtig levenswerk heb leren kennen en ervan kan genieten."

S.D.

"Deze keer was er een opmerkelijk verschil voor en na de yoga les met mijn verhouding t.o.v gedachten. Ik laat het weten omdat ik dankbaar ben dat je dit verschil mee helpt teweegbrengen en ook omdat het mogelijk interessant voor u is welke effecten yoga op verschillende mensen kan hebben."

M.A.

"Bedankt voor de heerlijke yin-les van eergisteren, en voor je rustgevende playlists. Die slepen me geregeld door de dag als het wat moeilijker gaat. Je lessen zijn goud waard, zeker nu."

A.D.

"Ik hoop in 2024 alvast een nieuwe start te kunnen maken en wat meer de juiste prioriteiten te kunnen stellen - waar frequent naar uw prachtige yogastudio komen er eentje van is. Je slaagt er echt in om me een warm welkomstgevoel te geven en de stress - toch voor even - achter te laten bij de deur."