Privé Yoga: Laat me je helpen om in je eigen kracht te staan!

Ik geloof dat iedereen uniek is. Ieder persoon, ieder lichaam. Iedereen heeft wat moois te brengen op deze wereld. Zodra we dit (h)erkennen voor onszelf vallen alle zogenaamde verwachtingen (gevoed vanuit onze maatschappij, opvoeding, zelfkritiek etc.) weg. Dan kunnen we 'de perfecte manier' en 'het perfecte beeld' loslaten en onszelf vrij bewegen. Dan kunnen we in onze kracht (blijven) staan en een leven creëren waarin we onszelf toestaan te stralen vanuit onze unieke eigenheid.

Nathx

Aandacht voor jou alleen...of samen met een vriend(in)/partner/zus/broer...

Direct instromen in normale lessen met mensen die al jarenlang Yoga ervaring hebben, kan echter wat ongemakkelijk zijn. Daarom creëren wij deze les. Een les waarop je de basis van Yoga op een rustige en toegankelijke manier aanleert. Een les helemaal voor jezelf met  persoonlijke begeleiding en volop tijd en ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen. 

De oefeningen zijn erop gericht om mensen die nog niets of niet zo veel van Yoga afweten kennis te laten maken met de basisprincipes. Ervaring is dus niet nodig, maar je bent ook welkom als je al wat ervaring hebt. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom. En je kunt tevens met zijn tweeën komen als je dat wilt. Je hoeft absoluut niet lenig te zijn. Iedereen kan yoga oefeningen uitvoeren binnen zijn/haar eigen grenzen.


Wat kan je verwachten 

  • Je maakt kennis met verschillende houdingen en oefeningen.
  • Je maakt kennis met de Yoga ademhaling.
  • Je ontvangt tips om op een leuke en effectieve manier aan de slag te gaan met Yoga.
  • Prijs : 55€ per sessie of 140€ voor een reeks van 3 sessies.
  • Een afspraak maken kan door ons te mailen: simplyoga@outlook.be

Op afspraak via e-mail