'LEREN LOSLATEN' 

DAY RETREAT

(WORKSHOP met of zonder lunch)

zondag 12 november 2023

65€ 

Tijdens deze dag leer je in groep hoe je oude emoties, negatieve gedachten, stress, spanningen, oude patronen, fysieke klachten en de behoefte aan controle kan loslaten zodat je ruimte creëert voor geluk, (zelf)liefde, overvloed, vertrouwen, harmonie, vrijheid en rust.

Via yoga, meditatie, interactie, reflectie en ademhalingsoefeningen gaan we leren loslaten en samen groeien zodat we een stapje dichter komen bij de persoon die we echt willen zijn: liefdevol, vreugdevol, gelukkig, gezond, hartelijk en authentiek.

Samen laten we los wat we niet meer willen (uit het verleden) en maken ruimte voor wat we wel willen (in de toekomst).

De day-retreat start  van 10u tot 12u, lunch, 13u tot 16u.

De workshop omvat:

  • 2 yogasessies en Qi gong
  • Meditatie
  • Ademhalingsoefeningen
  • Loslaatoefeningen gebaseerd op de Sedona methode
  • Visualisatie
  • Interactie met de deelnemers
  • Tips voor thuis


Hosting : Eva van Flow Strong

Mijn eigen persoonlijke ervaringen en uitdagingen, om ondanks gezondheidsproblemen van kinds af aan, een evenwicht en succes te bereiken op het gebied van gezondheid, carrière, sociaal leven en familie, hebben mijn passie en motivatie gevormd om anderen te helpen om het beste uit zichzelf te halen en de bron van een gezond, evenwichtig, succesvol en actief leven in de eerste plaats bij zichzelf te zoeken. Ik heb 1 motto:

Door in verbinding te gaan met je ware zelf kom je in een flow die je toelaat om te bereiken wat je wil met een minimum aan effort.

We verwachten je zondag 12 november 2023 om 10u in onze Yoga studio in Boom.

Wij zorgen voor een veilig kader, een gezonde lunch, thee en alle tools om je te ondersteunen bij je nieuwe start.

Je investeert 90€ in deze deugddoende dag voor jezelf, veggie lunch inbegrepen. Je kan uiteraard ook je eigen pick- nick meenemen, dan investeer je enkel 65€.