Over onze Lessen

For every-body!

Omdat we het belangrijk vinden dat yoga voor iedereen toegankelijk is, bieden we verschillende Yoga stijlen. Onze lessen zijn zacht, soms "flowy" (Yin) of meer dynamisch (Yang). We begeleiden je naar je innerlijk zelf om op te laden en los te laten, zodat de levensenergie (Chi) weer vrij kan gaan stromen. 

Hoe het werkt

Je moet je maar één keer registreren via Momoyoga. Zodra je je plek daar hebt gereserveerd en de betaling is bevestigd (wij accepteren overschrijving) kan je deelnemen aan een les. Als je eenmaal je yogi account hebt aangemaakt, kun je de Momoyoga app gebruiken. Deze kun je vinden in de A​pp​ of G​oogle Play Store​ op je telefoon. De app kan gebruikt worden om lessen te boeken en te annuleren.

Privé les, aangepast aan jouw persoonlijke behoefte, alleen of met bubbel, reserveer je op afspraak via e-mail.

Hoe een Class Pass werkt

Als je eenmaal een strippenkaart of abonnement hebt gekocht kun je lessen gaan boeken. naar keuze, wanneer je maar wilt, maar binnen een termijn van een aantal maanden naargelang jouw aankoop. In feite krijg je 'winkeltegoed' en na elke reservatie gaat er een beurt per les in mindering van jouw digitaal pasje.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om mij te vragen. Nath.

Lessen

Yoga Studio

In onze yoga studio is het altijd een beetje thuiskomen in een Zen oase. De sfeer die er heerst helpt je om alles even los te laten en te genieten. Alles wordt hier stiller, zachter en trager. Het avontuur begint al op de eerste verdieping. Zodra je een voet op de eerste traptrede zet, ruik je de wierookgeur die bezoekers naar boven voert. Als je de deur van de tweede verdieping openzwaait, stap je in een enorme witte ruimte, met typische oude zolderbalken en ramen die veel licht binnen laten. Een oase van rust in een sfeervolle en goed geventileerde zolder.

Adres

Kruisstraat, 3, 2850 Boom. Er is parking in de straat of verder aan het gebouw van de belastingen (kleine 5 min. wandelen). Kom bij voorkeur met de fiets. Je kan gebruik maken van de fietsstalling van de turnkring achter de garagepoort. 

Heb je nog een vraag of twijfels? 
Blijf er niet mee zitten, stuur ons een mailtje.