Yoga 

is een levensstijl, geen hobby. Het is een mindset. Yoga kan een sleutel zijn naar meer rust, geluk & harmonie in je leven. Het zorgt voor de ontwikkeling van een heldere, ontspannen en creative geest. Er goed uitzien is niet het belangrijkste, maar je goed in vel voelen helpt je pas vooruit.  

Over onze lessen

For every-body!

In onze lessen is het Simply, er is geen acrobatie en je hoeft absoluut niet lenig te zijn. Ons doel is om Yoga toegankelijk te maken voor iedereen en elk lichaam. Iedereen kan yoga oefeningen uitvoeren binnen zijn/haar eigen grenzen. Elke houding kan eveneens aangepast worden aan jouw lichamelijke noden. Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken. Iedereen kan op zijn eigen niveau verdieping vinden. Onze Yoga lessen zijn traditioneel maar ook van professionele en kwalitatieve aanpak met goed opgeleide en ervaren docenten. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Omdat we het belangrijk vinden dat yoga voor iedereen toegankelijk is, bieden we verschillende Yoga stijlen. Onze lessen zijn zacht, soms "flowy" (Yin) of meer dynamisch (Yang). We begeleiden je naar je innerlijk zelf om op te laden en los te laten, zodat de levensenergie (Chi) weer vrij kan gaan stromen. 

Hoe het werkt

Je moet je maar één keer registreren via Momoyoga. Zodra je je plek daar hebt gereserveerd en de betaling is bevestigd (wij accepteren overschrijving) kan je deelnemen aan een les. Als je eenmaal je yogi account hebt aangemaakt, kun je de Momoyoga app gebruiken. Deze kun je vinden in de A​pp​ of G​oogle Play Store​ op je telefoon. De app kan gebruikt worden om lessen te boeken en te annuleren.

Hoe een Class Pass werkt

Als je eenmaal een strippenkaart of abonnement hebt gekocht kun je lessen gaan boeken. naar keuze, wanneer je maar wilt, maar binnen een termijn van een aantal maanden naargelang jouw aankoop. In feite krijg je 'winkeltegoed' en na elke reservatie gaat er een beurt per les in mindering van jouw digitaal pasje.

Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om mij te vragen. Nath.

Tarieven

  • Try out 60€ (1 maand onbeperkt)
  • Losse les 16€
  • 5 beurtenkaart 70€
  • 10 beurtenkaart 130€
  • 20 beurtenkaart 230€
  • 1 maand abonnement 90€
  • 3 maanden abonnement 250€

Na je aankoop krijg je een e-mail met ons rekeningnummer waarop je kan overschrijven.

Je kan enkel online inschrijven. 

Annuleren kan tot 24 uur voor de les.

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van de gekozen les. De les gaat enkel door vanaf 6 personen.