Beleef onze exclusieve evenementen

Heb je eens nood aan meer diepgang in een yoga thema, geleide meditatie of zoek je een holistische weg om dichter bij jezelf te komen? Wil je jezelf eens onderdompelen in een rustgevend klankbadconcert?

Dit kan allemaal dankzij onze workshops en dag of halve dag evenementen, met of zonder lunch, die wij voor jou organiseren.

Ontdek hier onze unieke thema's geleid door onze healing experten en artiesten.

Scroll verder naar beneden en ontdek wat we voor jou in petto hebben.

KLANK EN VERSTILLING

zo, 23 juni 2024 11:00–12:30

Dompel je in een bad met kalmerende klanken tijdens een restauratieve yoga sessie. Dieper wegzakken in je lichaam en moeiteloos naar een meditatieve staat komen. Je hoeft hier niks te bewijzen, je mag gewoon ZIJN.

30€

YIN & TOUCH

zo, 14 jul. 2024 11:00–13:00 

Ervaar hoe een Yin Yoga (stretch) verdieping aanvoelt met aanrakingen die gebaseerd zijn op Thai massage technieken. Kom de kracht van 'Raak' ervaren. Je wordt individueel goed kan begeleid in het Yin, raak en overgave proces.

40€

YIN YANG MASTERCLASS

zo, 18 aug. 2024 10:00–12:30

We starten met een geleide ademhaling, zachtjes bouwen we op naar een yang yoga flow om nadien zalig te gaan stretchen in Yin. Hierna volgt een geleide meditatie. We sluiten af met een licht laat ontbijt. Deze sessie is ook voor beginners.

30€