'GRENZEN STELLEN' 

zo, 29 sep. 2024 09:00–12:00


Heb je al ooit eens stilgestaan welke impact grenzen stellen heeft op je professionele en persoonlijke relaties?

Ben je je altijd op tijd bewust van het feit dat als het misloopt tussen jou en de ander dat je zelf je grenzen niet hebt gesteld?

Zeg je soms ja terwijl je een neen voelt?

Zeg je soms ja om ergens bij te willen horen, de sfeer niet te willen verpesten of iemand niet te willen kwetsen of kwijtraken?

Ben je je bewust van de signalen van je lichaam als je je grenzen niet stelt?

Weet jij hoe je duidelijk je grenzen aangeeft zonder egoïstisch over te komen?


Al deze vragen komen uitgebreid aan bod tijdens deze interactieve workshop waar we in beperkte groep in gesprek gaan over hoe het topic in je leven speelt en hoe jij meer in balans kan komen door je grenzen aan te geven.

Tijdens deze workshop krijg jij tools en inspiratie aangereikt voor meer bewustzijn, persoonlijke groei, optimale communicatie en een betere relatie met jezelf en met je omgeving.

De workshop duurt 2,5 uur – een pauze is voorzien tussendoor

Mee te brengen : notitieboekje en pen

Als je graag op een yogamatje zit, draag zeker comfy kledij

Water, thee en versnaperingen worden voorzien


Begeleiding : Eva Mosselmans van Flow Strong Yoga & Coaching 

 Ondanks haar eigen ervaring met gezondheidsproblemen slaagde Eva erin om succes te bereiken in haar carrière en geluk te vinden in haar leven met haar gezin. Dit heeft haar gemotiveerd om anderen te helpen om het beste uit zichzelf te halen door de bron van een gezond, evenwichtig, succesvol en actief leven in de eerste plaats bij zichzelf te zoeken. 

"Door in verbinding te gaan met je ware zelf kom je in een flow die je toelaat om te bereiken wat je wil met een minimum aan effort." Eva

Prijs: 50€