Yoga Retreat in Orval

' Selflove'

30 MAART - 1 APRIL 2025

Droom je weleens van een weekendje terug in de flow leven met je body en mind door je onder te dompelen in de schoonheid van zelfzorg, zachtheid, bewegen, stilte, yoga, rust, connectie met de natuur, jezelf en anderen ? 

Nathalie van SimplYoga en Eva van Flow Strong heten je welkom op een magische plek in de Belgische Ardennen tijdens een weekend vol zelfliefde. 

Samen gaan we lekker genieten van verse, lokale, biologische en vegetarische maaltijden, heerlijke yogasessies, wandelingen, stilte, me-time en tijd in de pure natuur. Er is geen mooiere plek om zelfliefde te voelen dan in La Ferme du Bois-Le-Compte, een landgoed te midden van een uitgestrekt natuurgebied in een stralingsarme omgeving op slechts 2 uurtjes rijden van Brussel.

Voor deze retraite heb je geen ervaring met yoga en meditatie nodig. Iedereen is welkom.

INSTRUCTEURS

Eva & Nath. 

Beiden zijn ze ervaren yoga docenten en ondernemende wellbeing zielen. Met hun uiteenlopende stijlen zijn ze samen als peper en zout, de perfecte combinatie om jou een gekruide variatie aan yogastijlen en activiteiten te bieden op de mooiste plekjes in binnen en buitenland. 

Nath, een ervaren yoga beoefenaar die zich liet inspireren door haar reizen in Azië. In Noord India verdiepte ze zich in de Hindoeïstische filosofie waar ze ook haar eerste yoga teacher diploma behaalde. Inmiddels heeft ze al een aantal Yoga docenten certificaten op zak maar het is vooral de ervaring met ruim 15 jaar yogabeweging die haar tot een volwaardig Yogadocent heeft gebracht. Naast yoga verdiept ze zich vandaag nog verder in Thai-massage technieken en in Ayurvedische gezondheidszorg. Ze deelt al haar kennis met iedereen die net als zij wil werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam en op zoek is naar ontspanning, rust en evenwicht in deze drukke Westerse maatschappij.

Eva is sinds 10 jaar yogateacher en geeft Japanse (Yin en Yang) yoga waarin meridiaanstrekkingen centraal staan. Ze is bovendien natuurcoach en personal coach. Haar passie voor body, mind en vooral energie vind je duidelijk terug in haar yogalessen. Haar yogalessen zijn niet de alledaagse maar een mix van ademhalingsoefeningen, meridiaanstrekkingen, loslaatoefeningen en QI Gong. 'Op die manier creëer je niet alleen een balans tussen flexibiliteit, mobiliteit en kracht maar ook een goede energiedoorstroming om je lichaam en geest gezond te houden.' 

INCLUSIEF

  • 3 heerlijke biologische en vegetarische maaltijden per dag, vers bereid met lokale producten
  • 2 overnachtingen
  • 2 dagen yin en yang yoga sessies geleid door Eva en Nathalie, meditatie, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en extra activiteiten in groep.

EXCLUSIEF

  • Bedlinnen. Je kan het zelf meebrengen of huren (€ 15 per persoon). 
  • Vervoer van en naar het domein.

EXTRA INFO

Beperkte plaatsen!

Wil je er heel graag bij zijn ? Stuur ons een mailtje, simplyoga@outlook.be en je staat op onze VIP lijst om als eerste jouw kamertje te boeken ;)