Namasté Yogi,

Ik wens je een jaar gevuld met warmte, liefde en verbinding. Ik wil je aanmoedigen om je yoga ritueel te blijven beoefenen, om te herbronnen en om ten volle te kunnen genieten van het nieuwe jaar. Ik wil je ook graag bedanken voor het vertrouwen. Telkens wanneer iemand een abonnement of beurtenkaartje neemt of verlengt, zich inschrijft voor een les, helpt het ook mij om mezelf te blijven ontwikkelen en SimplYoga te laten groeien naar een volwaardige Yoga studio. 

De dagen worden langzaam weer langer en er ligt een fris jaar voor ons vol mogelijkheden en kansen. Ik ben zo blij dat ik je hierin mag ondersteunen met mijn vernieuwd, uitgebreid Yoga aanbod.

Mogen we mekaar, ook dit jaar nog veel ontmoeten op de Yoga mat!Liefs,Nath.

Nieuw: Morning Flow

Iedere woensdag 10u-11u  

Yoga in je ochtendroutine is erg waardevol. Het zorgt er namelijk voor dat je de dag heerlijk kunt beginnen vol nieuwe energie.
Door je yoga beoefening in de ochtend te doen start je de dag ontspannen. Je bent hierdoor minder vatbaar voor stress en kunt de uitdagingen van de dag beter aan. Wanneer je in de ochtend yoga beoefent, ben je nog niet blootgesteld aan prikkels van buitenaf. Je hebt hierdoor minder snel last van afleidende gedachten en je kunt je gemakkelijker focussen. Gedurende de dag kan er van alles gebeuren. Iedere dag is een verrassing en dat maakt het leven ontzettend leuk.

Nieuw: Yin met Pit

Iedere dinsdag 20u30-21u15Deze korte Yin Yoga sessie is voor wie al voldoende Yin ervaring heeft en hier zijn grenzen in wil verleggen. Er zit iets meer vuur in de houdingen waardoor je nog dieper kan stretchen en hiermee nog meer energiebanen in je lichaam kan vrijmaken.

Met Yin geef je jezelf alle tijd om te voelen en om los te laten. 'Dat is zeker in deze hectische, gestreste tijd een enorme luxe.' En hoewel Yin-houdingen niet altijd comfortabel voelen, is dát juist de oefening: leren hoe je in een ongemakkelijke situatie toch kunt loslaten en ontspannen.

Nieuw: Alignment

Iedere donderdag 18u-18u35

We bewegen tijdens 30 minuten langzaam en houden de poses uitgelijnd voor langere tijd vast, zodat je niet afgeleid kan worden door te veel flow maar wel aangemoedigd om aanwezig te zijn in het huidige moment. We starten met fundamentele houdingen om het lichaam op te warmen en we maken verbinding met de ademhaling. Na het herhalen van deze fundamentele houdingen en uitlijningen, voegen we met een traditionele ladderflow er iets complexere bewegingen aan toe. Door deze sessies regelmatig te volgen, leer je hoe je op een intelligente manier je opgebouwde kracht en je flexibiliteit in je yoga beoefening kan gebruiken!

WORKSHOP: LEREN LOSLATEN

29 JANUARI 2023 - 10u tot 15u30

Wil je oude emoties, negatieve gedachten, stress, spanningen, oude patronen, fysieke klachten en/of behoefte aan controle leren loslaten zodat je ruimte creëert voor geluk, liefde, overvloed, vertrouwen, harmonie, vrijheid en rust?Dan is deze workshop voor jou!Tijdens deze dagworkshop, geleid door gastdocente Eva Mosselmans, gaan we samen via yoga, meditatie, interactie, reflectie en ademhalingsoefeningen groeien zodat we een stapje dichter komen bij de persoon die we echt willen zijn: liefdevol, vreugdevol, gelukkig, gezond, hartelijk en authentiek.

Samen laten we los wat we niet meer willen (uit het verleden) en maken ruimte voor wat we wel willen (in de toekomst).