Mei

Voed je met de krachtige metamorfose van de natuur.

In de lente begint alles altijd weer opnieuw. Op momenten dat het tegenzit kan je hier veel kracht uithalen want het is een geruststellende gedachte dat je altijd weer opnieuw kan beginnen. De lente-energie zorgt ervoor dat je nieuwe plannen kan verwezenlijken. Denk goed na over wat je wilt, zet een visie voor de toekomst neer. Dit is het moment! Laat je inspireren.

Kom in beweging!


Om je plannen te verwezenlijken moet je in beweging komen en dat willen je spieren en pezen ook graag doen in de lente. Rek je regelmatig uit, ga een rondje lopen, neem wat vaker de fiets, wandel tijdens de lunch en doe aan Yoga!
Wij bieden jou deze maand jouw vertrouwde weeklessen met hier en daar een extra lentebloemetje. 


Let op: de Yoga studio zal uitzonderlijk gesloten zijn van 11/5 tot en met 21/5

 • Yin & Release -dinsdag 3,10, 24 en 31/5 -19u
 • Slow Flow - donderdag 5 en 26/5 - 19u
 • Ashtanga (reeks) - zaterdag 7 en 28/5

Extra lente sessies!

 • Yin met een beetje meer pit - maandag 9/5 - 19u
 • Morning Flow met Sofie - zondag 22/5 - 11u


PAUZE
Deze maand ga ik de knop even uit zetten en opladen in het buitenland.
Hierdoor zal de Yoga studio gesloten zijn vanaf 11/5 tot en met 21/5.
Zal je Yogapasje die periode vervallen? Stuur me een mailtje, ik verleng ze met plezier met 2 volledige weken.
Veel liefs,
Nath.


Heb je nog vragen?
Ik begeleid je graag verder op jouw yogapad. Aarzel niet om mij te contacteren via mail naar simplyoga@outlook.be, (liever niet via FB Messenger want deze berichten komen niet direct naar mij toe) of bezoek de webside.
Nath.

SimplYoga is altjd in het hier en nu.
Namasté

Februari

De maand van de Liefde, maar ook van de zelf-Liefde 

Alles van jezelf waarderen en accepteren, is wat zelf-liefde is. Zelfliefde is opkomen voor jezelf wanneer dat nodig is. Jezelf een rijk, gelukkig en gezond leven gunnen met voldoende me-time momentjes, om goed voor jezelf te zorgen. Wanneer je 'me-time' prioriteit geeft, ontstaat er ruimte in je leven om je te richten op je doelen. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, besteed je tijd in wat je gelukkig maakt en doe je dingen die je meer energie geven. 
Neem dus een pauze, fiets of wandel naar onze Yoga studio en geef jezelf de tijd en ruimte om echt liefdevol voor jezelf te zorgen. 

With Love,

Nath.❤️

GROEPSLESSEN

 • Yin & Release -iedere dinsdag-19u
 • Slow Flow - iedere donderdag - 19u
 • Morning Flow - iedere zondag - 11u

EXTRA LESSEN

 • Yin & Release - vrijdag 4/2 - 19u
 • Yin met Pit - vrijdag 18/2 - 19u (Nieuw)KADOTIP

Een kadobon uit onze Yoga Shop voor je geliefde, een yogi-vriendin of gewoon voor jezelf!


PRIVE LES MET BUBBEL
Organiseer eens iets leuks met vrienden, partner, collega of familie en volg een privéles of kies eens voor een soundbath healing met natuurlijke klanken.
Meer info


VACATURE
Dankzij jullie enthousiasme en grote LIEFDE voor SimplYoga hebben we de nood gevoeld om uit te breiden. Ken jij iemand met minstens een 200u Vinyasa Teacher Training Certificaat, die ervaring heeft, die in de buurt woont en met veel enthousiasme ons team wil komen versterken, om jou nog meer fijnere momenten te bezorgen? Laat ze dan een motiverend mailtje sturen naar simplyoga@outlook.be.


December

Gezond met Yoga door de feesten

Het lijkt een goed excuus om in de decembermaand de teugels even flink te laten vieren wat betreft je gezonde leefstijl en het beoefenen van Yoga. Maar je gezonde leefstijl met Yoga voortzetten rond de feestdagen heeft zoveel voordelen. Je voelt je niet alleen beter, je gaat ook veel zelfverzekerder de feestdagen in. En natuurlijk mag je ook zeker gaan genieten van het lekkere eten en de gezelligheid met je familie en vrienden. Want dat is het belangrijkste. 

Ons feestmenu

We maken het voor jou deze winter nog gezelliger met extra warme dekentjes en voor na de les heerlijke Tisane van Ortiga.

 • Yin & Release -iedere dinsdag-19u
 • Slow Flow - iedere donderdag - 19u
 • Ashtanga Try out - Za 11/12 en 18/12 - 10u30
 • Morning Flow - zondag 5/12, 12/12 en 19/12 - 11u


Hou wel rekening met de gezondheidsmaatregelen:

 • Draag je mondmasker tot op de mat, tijdens de les mag je ze uitdoen.
 • We beperken de hoeveelheid deelnemers in de studio tot max 12.
 • Kom daarom enkel opdagen na bevestiging van jouw inschrijving.
 • Dring aub niet op via een ander kanaal voor een les die al volzet is maar boek een andere. Ze zijn allemaal even fijn en voor iedereen toegankelijk.


KADOTIP: Een kadobon uit onze Yoga Shop voor onder de kerstboom voor je geliefde, een yogi-vriendin of gewoon voor jezelf!

Iedereen is uniek. Ieder persoon, ieder lichaam. Iedereen heeft wat moois te brengen op deze wereld.
Geniet van de kerstdagen!

SY team.

November

Duik in jezelf en ervaar de volledige verbinding.

November is een maand waar de natuur zich terugtrekt naar zijn oorsprong en waar ook wij als mens de behoefte voelen om terug inwaarts te keren. Duik in jezelf, doe het rustiger aan tijdens de overgang van herfst naar winter maar blijf je me-time momentjes in plannen om naar onze deugddoende lessen te komen, waar je de volledige verbinding met jezelf kan vinden en waar je op een holistische manier je immuunsysteem kan komen versterken. 


Ons aanbod

 • Yin Yoga - iedere dinsdag-19u, behalve op 23/11.
 • Slow Flow - iedere donderdag - 19u, behalve op11/11.
 • Morning Flow iedere zondag - 11u.

Aanpassing algemene voorwaarden

 • Een Yoga les gaat enkel door vanaf 5 deelnemers.
 • De kosteloze annulatie mogelijkheid beperkt zich vanaf nu tot 24u.

Lees hier meer over onze algemene voorwaarden.


Gezondheidsmaatregelen

 • Het aantonen van het CST is bij ons NIET van toepassing want wij vallen niet onder een fitnessketen protocol en daarboven is bij ons iedereen even belangrijk en heeft iedereen evenveel recht op beweging en ontspanning. Gebruik gewoon je gezond verstand en blijf thuis wanneer je je niet lekker voelt.
 • Draag wel je mondmasker in de gangen, de traphal en het toilet. Bij de beoefening van Yoga begint alles met bewust ademen. Wanneer je je op je matje hebt genesteld is het mondmasker niet verplicht. We respecteren wel de graad van voorzichtigheid die ieder voor zichzelf wil nemen.
 • Wij zorgen voor de nodige verluchting in de Yoga ruimte. Neem een extra truitje en deken mee voor wanneer de ruimte daardoor wat gaat afkoelen.

Kijk niet te veel naar de miscommunicatie van de (sociale) media, rol liever je Yogamatje uit of ga naar buiten om te bewegen. Blijf op een veilige manier verbonden met je medemens, zeker in de winter. Blijf dicht bij je natuur. Mediteer, duik in jezelf en vertrouw op je intuïtie.
Nath.

Hoe moet je vertragen en hoe beleef je het huidige moment

 1. BLIJF NIET STILSTAAN BIJ HET VERLEDEN
 2. MAAK JE GEEN ZORGEN OM DE TOEKOMST
 3. LUISTER NAAR JE LICHAAM EN NAAR JE INTUÏTIE
 4. DOE NIET ALLES TEGELIJK
 5. HAAL DIEP ADEM