November

Duik in jezelf en ervaar de volledige verbinding.

November is een maand waar de natuur zich terugtrekt naar zijn oorsprong en waar ook wij als mens de behoefte voelen om terug inwaarts te keren. Duik in jezelf, doe het rustiger aan tijdens de overgang van herfst naar winter maar blijf je me-time momentjes in plannen om naar onze deugddoende lessen te komen, waar je de volledige verbinding met jezelf kan vinden en waar je op een holistische manier je immuunsysteem kan komen versterken. 


Ons aanbod

 • Yin Yoga - iedere dinsdag-19u, behalve op 23/11.
 • Slow Flow - iedere donderdag - 19u, behalve op11/11.
 • Morning Flow iedere zondag - 11u.

Aanpassing algemene voorwaarden

 • Een Yoga les gaat enkel door vanaf 5 deelnemers.
 • De kosteloze annulatie mogelijkheid beperkt zich vanaf nu tot 24u.

Lees hier meer over onze algemene voorwaarden.


Gezondheidsmaatregelen

 • Het aantonen van het CST is bij ons NIET van toepassing want wij vallen niet onder een fitnessketen protocol en daarboven is bij ons iedereen even belangrijk en heeft iedereen evenveel recht op beweging en ontspanning. Gebruik gewoon je gezond verstand en blijf thuis wanneer je je niet lekker voelt.
 • Draag wel je mondmasker in de gangen, de traphal en het toilet. Bij de beoefening van Yoga begint alles met bewust ademen. Wanneer je je op je matje hebt genesteld is het mondmasker niet verplicht. We respecteren wel de graad van voorzichtigheid die ieder voor zichzelf wil nemen.
 • Wij zorgen voor de nodige verluchting in de Yoga ruimte. Neem een extra truitje en deken mee voor wanneer de ruimte daardoor wat gaat afkoelen.

Kijk niet te veel naar de miscommunicatie van de (sociale) media, rol liever je Yogamatje uit of ga naar buiten om te bewegen. Blijf op een veilige manier verbonden met je medemens, zeker in de winter. Blijf dicht bij je natuur. Mediteer, duik in jezelf en vertrouw op je intuïtie.
Nath.

Hoe moet je vertragen en hoe beleef je het huidige moment

 1. BLIJF NIET STILSTAAN BIJ HET VERLEDEN
 2. MAAK JE GEEN ZORGEN OM DE TOEKOMST
 3. LUISTER NAAR JE LICHAAM EN NAAR JE INTUÏTIE
 4. DOE NIET ALLES TEGELIJK
 5. HAAL DIEP ADEM