Guided Meditation

Kom mee in een meditatie avontuur  waarbij we nog dieper in onszelf duiken. Een avontuur dat ons tot rust brengt, ons nieuwe energie en opportuniteiten brengt.

Het doel van meditatie is vrij concreet, namelijk je state of mind op zo'n manier focussen, dat je je richt op hetgeen wat belangrijk is in het nu-moment. Door je bewust te focussen op wat nu belangrijk is, help je je brein actief om je gedachten te rangschikken. Dit zorgt ervoor dat je meer focus hebt bij hetgeen dat je moet doen, en juist minder aandacht schenkt aan zaken die op dat moment onbelangrijk zijn. Het leidt tot een vermindering van stress omdat je je richt op het onderscheiden van hoofd- en bijzaken. Tegelijkertijd leidt het tot een vergroting van je focus, en daarmee meer scherpte en productiviteit bij hetgeen dat op dit moment belangrijk is.

Zowel voor beginners als gevorderden.

  • Sessie door Nathalie.
  • ​Wanneer: 
  • Prijs: 11€ of beurtekaartje.
  • Max. 8 personen
  • Inschrijven: 

Het doel van meditatie is vrij concreet, namelijk je state of mind op een manier focussen, dat je je richt op hetgeen wat belangrijk is in het nu-moment. Door je bewust te focussen op wat nu belangrijk is, help je je brein actief om je gedachten te rangschikken. Tegelijkertijd leidt het tot een vergroting van je focus, meer scherpte en productiviteit.