OUTDOOR

We hebben met ons allen genoeg binnen gezeten. SimplYoga gaat deze zomer 2021 naar buiten! 

Van zodra het weer en de gezondheidsmaatregelen het toelaten verhuizen wij dit jaar naar onze tweede locatie. Wees welkom op onze nieuwe zomer locatie in 't Geleeg te Noeveren. 

Wat mag je verwachten 

-Geen warme zolder of een park naast een autostrade met pottekijkers en ongedierte in het gras maar een gezellige en rustige plek waar we lekker in de schaduw of in het zonnetje op een harde ondergrond kunnen bewegen. Het mag zelfs regenen want we zijn ook voorzien van dakpannen boven ons hoofd. 

-Trouwe lock-down (live-stream) volgers krijgen de eerste les gratis!

-Coronaproof, dwz max. aantal leerlingen. Op tijd reserveren is de boodschap!

-Er zal weinig Yoga materiaal zoals bolsters, blokken en dekentjes ter plaatse voorzien zijn. Gebruik je eigen materiaal die je bij ons online kan aankopen

-Vooraf aangekochte Indoor studio en Zoomkaarten mogen eerst opgebruikt worden. Nadien kan je een nieuw pasje naar keuze kopen aan onze nieuwe tarieven. Outdoor abonnementen en kaarten kunnen voor later in de Indoor studio verder gebruikt worden.

Wij kunnen niet meer wachten om jullie daar te ontmoeten. Laat de Covid cijfers nu maar dalen en laat het zonnetje schijnen!

Prijzen 

(nieuwe studio en outdoor tarieven)

Een losse les, abonnement, beurtenkaart dient vooraf betaald te worden per overschrijving naar IBAN : BE98 0018 3914 8793. Een beurtenkaart of een abonnement is persoonlijk en niet overdraagbaar, tenzij in overleg met Nathalie van SimplYoga. 

Huur Studio Yoga Mat : 1€/les

  • Losse les : 14€
  • 5 beurtenkaart : 60€ (2 maanden geldig)
  • 10 beurtenkaart : 100€ (3 maanden geldig)
  • 20 beurtenkaart : 185€ (6 maanden geldig)
  • 1 maand onbeperkt: 60€
  • 6 maanden onbeperkt: 300€