Yoga Shop :


Manduka Yogamatten, Towels & cleaners :

Investeer in een goede kwalitatieve yogamat van Manduka. Hij slipt en krult niet zoals bij de goedkope yogamatten en hij is dikker waardoor je minder weerstand of frustraties krijgt van pijnlijke knieën. Het is ook veel hygiënischer om je eigen matje te gebruiken waarop jij je prettiger voelt en je motiveert om op de mat te stappen. Soms is het een goed idee om te investeren in iets wat het bereiken van je doel / droom / intentie veel gemakkelijker en leuker gaat maken.

Onze Manduka matten & towels zijn comfortabel, ecologisch en je krijgt er een levenslange garantie op. 

Bestel via : simplyoga@outlook.be of koop ter plaatse.

Prijzen :

  • Yoga Mat : 69€
  • Yoga towel : 40€

  • Mini Sweat Towel : 15 €

  • Yoga Mat wash : 6€/12€


Ortiga tisanes in verschillende smaken : 5€


Voor wie het graag natuurlijk en zo zuiver mogelijk heeft maar niet steeds de tijd vindt om het zelf te bereiden, bieden wij tisanes van Ortiga aan. Gaande van kruiden- en specerijenmengelingen pur sang tot artisanale bereidingen met een kruidige toets. Ze zijn allen vervaardigd met natuurlijke ingrediënten. Onze Yogamatten in de studio worden trouwens ook gereinigd met een middel op basis van natuurlijke Ortiga kruiden.

Witte salie of Heilig hout : 10 €


Deze sticks komen rechtstreeks uit Peru. Het zijn producten die rechtstreeks uit de natuur komen, dus de stokjes verschillen onderling. Ze kunnen dikker, dunner, langer of korter zijn.

Na het verbranden van het heilig hout moet de rook verspreid worden om de omgeving te reinigen en zuiveren van negatieve energieën. Palo Santo heeft een rustgevende en plezierige geur. Een klein beetje heilig hout verbranden geeft een warme atmosfeer en creëert een fijne en relaxte stemming.