Yogamatten, Towels & accesoires 

Investeer in een goede kwalitatieve yogamat van Manduka. Hij slipt en krult niet zoals bij de goedkope yogamatten en hij is dikker waardoor je minder weerstand of frustraties krijgt van pijnlijke knieën. Het is ook veel hygiënischer om je eigen matje te gebruiken waarop jij je prettiger voelt en je motiveert om op de mat te stappen. Soms is het een goed idee om te investeren in iets wat het bereiken van je doel / droom / intentie veel gemakkelijker en leuker gaat maken. Onze matten & towels zijn comfortabel, ecologisch en je krijgt er een levenslange garantie op. 

-Surf naar eu.manduka.com voor een uitgebreid gamma, inclusief yoga kleding en geniet van 10% korting met onze kortingscode : SIMPLYOGAVSMANDUKA

-Winkel uit onze eigen stock! Af te halen in onze studio na afspraak via simplyoga@outlook.be - Overschrijven via : BE98 0018 3914 8793

  • Yoga mat 72€ 
  • Yoga towel 40€
  • Yoga sweat towel 15€
  • Yoga tas 25€
  • Yoga drager 15€
  • Yoga blok 18€

Ortiga tisanes in verschillende smaken : 5€

Voor wie het graag natuurlijk en zo zuiver mogelijk heeft maar niet steeds de tijd vindt om het zelf te bereiden, bieden wij tisanes van Ortiga aan. Gaande van kruiden- en specerijenmengelingen pur sang tot artisanale bereidingen met een kruidige toets. Ze zijn allen vervaardigd met natuurlijke ingrediënten. Onze Yogamatten in de studio worden trouwens ook gereinigd met een middel op basis van natuurlijke Ortiga kruiden.

Oogkussen : 15€

Gun je ogen en wenkbrauwen diepe ontspanning na een drukke dag of intensieve yogales. De lavendelvulling geeft een kalmerend effect bij hoofdpijn of vermoeide ogen en het lijnzaad zorgt voor een perfecte pasvorm. Gemaakt van 100% katoen.