Slow Flow

Karakteristiek voor Slow Flow Yoga is de zachte en vrijere benadering van de houdingen. De lessen zijn meer ontspannend door de afwisseling van dynamische en statische houdingen. Hierdoor is de belasting voor je lichaam beperkt en zijn de lessen fijn voor beginners en gevorderden. Centraal in de les staat de continue beweging van de ene yogahouding naar de volgende in een rustige en zachte 'flow', ondersteund door je ademhaling. Door de rust en zachtheid van de Slow Flow Yoga oefeningen, is deze yogales ideaal voor jou als je fysieke beperkingen hebt. Ook als je zorgvuldig met je energiebalans wilt omgaan en jezelf lichamelijk niet teveel wilt uitdagen kun je meedoen met Slow Flow Yoga.

Moon vibes

Elke maanfase heeft een unieke betekenis, en die van een nieuwe maan is het meest bijzonder (ook al zie je er niets van aan de hemel). Spiritueel gezien symboliseert de opkomst van de maan een nieuw begin. Ook voor jezelf is het een uitgelezen moment voor een fonkelnieuwe start, of je nu wel of niet in haar krachten gelooft.Bij volle maan absorberen we de energieën om ons heen, of we dat nou door hebben of niet. De energieën kunnen aan ons blijven kleven. Met de kracht van de volle maan is belangrijk om je lichaam energetisch te reinigen met zachte vloeiende yogabewegingen en je weer op te laden met meditatie. 

Kom als absolute beginner of als ervaren yogi mee genieten van een meditatieve, herstellende yoga sessie. Perfect voor de liefhebbers van de zachte Yin lessen maar ook voor de liefhebbers van flow lessen maar met veel meer zachtheid.

Prijs: beurtenkaart of abonnement of 14€

Class trainer: Nathalie

Teacher & Founder SimplYoga