Lunar Flow

Slow flow yoga is een heel zachte benadering van de gekende zonnegroeten en vinyasa yogahoudingen die vloeibaar maar traag in mekaar overgaan. Langzaam bewegen, bewust voelen en bewust ademenen zijn de ingrediënten voor deze les. Door de zachtheid van de bewegingen, is deze sessie ideaal voor als je zorgvuldig met je energiebalans wilt omgaan en jezelf lichamelijk niet teveel wilt uitdagen. Deze sessie is fijn voor beginners en gevorderden.

Moon vibes

Elke maanfase heeft een unieke betekenis, die van een nieuwe maan is het meest bijzonder (ook al zie je er niets van aan de hemel). Spiritueel gezien symboliseert de opkomst van de maan een nieuw begin. Ook voor jezelf is het een uitgelezen moment voor een fonkelnieuwe start, of je nu wel of niet in haar krachten gelooft. 

Bij volle maan absorberen we de energieën om ons heen, of we dat nou door hebben of niet. De energieën kunnen aan ons blijven kleven. Met de kracht van de volle maan is belangrijk om je lichaam energetisch te reinigen met zachte vloeiende yogabewegingen en je weer op te laden met meditatie. 

Kom als absolute beginner of als ervaren yogi mee genieten van een MAAN-gerichte, meditatieve, herstellende yoga sessie. Perfect voor de liefhebbers van de zachte Yin lessen maar ook voor de liefhebbers van flow lessen maar met veel meer zachtheid.

Class trainer: Nathalie

Teacher & Founder SimplYoga