3 daagse Yoga retraite in La Ferme du Bois-le-Comte

31/3 - 1/4/2025

Droom je weleens van een weekendje pure me-time? Een weekendje op een heerlijke plek in de natuur waar je kan ontspannen, loslaten, op je eigen tempo genieten van yoga, wandelen en gezond en lekker eten. Een weekend om te onthaasten waar alles mag en niets moet? Nathalie heet je welkom op een magische plek in de Belgische Ardennen tijdens een weekend yogaretrait. Samen gaan we lekker genieten van verse, lokale, biologische en vegetarische maaltijden, heerlijke yogasessies, wandelingen, stilte, me-time en tijd in de pure natuur. Er is geen mooiere plek om tot rust te komen dan in La Ferme du Bois-Le-Compte, een landgoed te midden van een uitgestrekt natuurgebied in een stralingsarme omgeving op slechts 2 uurtjes rijden van Brussel.

Het woord retreat zegt het zelf: re-treat yourself: trakteer jezelf op pure me-time, alleen, of samen met je partner, vriend(in), zoon/dochter. Geef jezelf het geschenk om tot rust te komen, tot jezelf te komen en op te laden met nieuwe, pure energie.

Deze retreat is gericht op iedereen die echt wil ontspannen en body, mind en energie wil verwennen om uitgerust en vol energie, een positieve mindset en een heldere geest terug naar huis te keren.

Voor deze retraite heb je geen ervaring met yoga en meditatie nodig. Iedereen is welkom.


Wauw wat mooie tijd hadden we samen op de yogaretreat. Gedachten kunnen herkennen en delen, geen oordeel maar de ander in volledigheid laten zijn en zien, intens fysiek werk, loslaten, aarden en keihard lachen met lachyoga, jezelf kunnen terugtrekken wanneer nodig, journallen, intens ademwerk en vooral terug veel liefde en warmte voelen in het hart. A die stilte en even dat 1 zijn met alles...zalig. Dat shotje natuurlijk high zijn van de perfecte yogales. Het gevoel van diep vertrouwen in het nu. Het gevoel wanneer je weet dat je eindelijk dat hoofd vol gedachten hebt losgelaten. Het is goud waard. Het was een coccon, een bubbel waarin het leven even stil stond en er zoveel in onszelf gebeurde met elkaar. Ik kijk er met veel dankbaarheid op terug ookal ben ik leeg, kapot en doet heel mijn lijf zeer.Dankuwel aan alle mooie zielen voor dit grote kado. Het kwam juist op tijd. Yoga zal altijd mijn medicijn zijn. Bedankt Nath om dit te creëren. Mooie, mysterieuze vrouw. 

Sam

Wat een mooie vibes. Wat een bijzondere retreat. Wat fijn om dit met Nathalie te delen, en hoe hartverwarmend is het van haar om dit met ons te delen. Mezelf vullen met liefde, zelfzorg, me-time, inzichten en reflecties waar ik nu helemaal aan toe was, een bevestiging dat het goed is, dat sterktes mogen en ook zwakten kunnen, dat we ze mogen omarmen en ontvangen, liefdevol en zonder oordeel, en zoveel meer. Deze dagen blijven in mijn ziel leven voor altijd.

Melissa


De vriendelijkheid, de liefde, de warmte van iedere yogi heeft Nathalie doen bloeien. Iedereen is voldaan naar huis gegaan en dat was haar bedoeling. Ze weet zelf niet hoe goed ze het doet, maar ze doet het fantastisch.

Ingrid