Morning Flow

Level beginners & gevorderd. 

Iedere woensdag 11u-12u 

Yoga in je ochtendroutine is erg waardevol. Het zorgt er namelijk voor dat je de dag heerlijk kunt beginnen vol nieuwe energie.

Door je yoga beoefening in de ochtend te doen start je de dag ontspannen. Je bent hierdoor minder vatbaar voor stress en kunt de uitdagingen van de dag beter aan. Wanneer je in de ochtend yoga beoefent, ben je nog niet blootgesteld aan prikkels van buitenaf. Je hebt hierdoor minder snel last van afleidende gedachten en je kunt je gemakkelijker focussen. Gedurende de dag kan er van alles gebeuren. Iedere dag is een verrassing en dat maakt het leven ontzettend leuk. Minder leuk wordt dit echter als onverwachte verrassingen ervoor zorgen dat je je ochtendbeoefening niet meer kunt doen.

We ervaren hier de dynamische stroom van Vinyasa. We bewegen soepel en vloeiend. We bewegen bewust en met aandacht op de adem. Je focus komt in je lijf en gaandeweg vind je mind rust en stilte. Deze les kenmerkt zich door een serie van asana's (yogahoudingen) die in een rustige doorgaande flow worden uitgevoerd. De bewegingen gaan vloeiend in elkaar over. De synchronisatie van adem en beweging -karakteristiek voor deze yogavorm- heet Vinyasa en creëert een flow: zo wordt je yogabeoefening een meditatie in beweging.