YOGA VOOR BEDRIJVEN

Bedrijfsyoga kan gegeven worden op verschillende manieren. Een Yogaworkshop voor bedrijven werkt bijvoorbeeld perfect voor wanneer het team bezig is met een lange dag vergaderen.

Na een aantal uren is de creativiteit weg en is iedereen toe aan een pauze en vaak ook wat beweging. Een Yogaworkshop is een perfecte manier om de dag door midden te breken.

De Yogahoudingen hebben verschillende effecten. Zo zijn er houdingen die de energie weer door het lichaam doen stromen, als houdingen die juist een kalmerend effect hebben. Een mix van beide soorten houdingen werkt vaak het beste en zorgt ervoor dat het team met nieuwe energie en focus weer rondom de tafel gaat zitten.

De beweging die je door het doen van de Yogahoudingen krijgt zorgt onder andere voor:

  • Een betere focus; De doorbloeding in het brein wordt gestimuleerd en er worden prestatie verhogende stofjes door het brein aangemaakt.
  • Minder stress; Het doen van Yoga zorgt voor een afname van het stresshormoon cortisol.
  • Meer energie; Door een juiste manier van ademhalen, produceert het lichaam meer energie.

Wil je dat wij een Yogaworkshop verzorgen voor jouw bedrijf? Dit kunnen wij doen op verschillende manieren. Neem contact met ons op via simplyoga@outlook.be met je wensen (Datum, tijd, locatie, groepsgrootte, lengte van de workshop en andere relevante details). 


Forfaitprijs: 155€ excl. BTW, excl. verplaatsing