YOGA BEGINNERS

Een reeks met korte sessies om te verspreiden over een week en nog eens opnieuw te doen. Ideaal om rustig kennis te maken met yoga. Ook geschikt voor gevorderden.

Nog enkele tips om het je zo aangenaam mogelijk te maken:

  • Maak het gezellig, gebruik muziek in de achtergrond van op een ander toestel.

  • Gebruik kaarsjes en wierook voor oa. bij de meditatie lessen.

  • Herhaal de Yoga sessies meerdere keren, zo ga je op termijn evolueren en meer genieten van de flow. Je zal je ook beter kunnen verdiepen in je practice en je zal groeien.

  • Wees lief voor jezelf. Ken je grenzen. Als je voelt dat de les te zwaar is, volg dan een andere sessie met lager level.

  • Geniet van je les!

Deze videos zijn speciaal voor jou gemaakt en dus zeker niet niet bedoeld om via het internet virtueel de wereld rond te gaan. Daarom vraagt elke video uit deze bundel een code: 'simplyoga'.


1. Ik leid je rustig door de basis houdingen van Yoga en ik leer je hoe je daarbij je adem moet gebruiken. Bij Yoga begint alles met de adem, net zoals in het leven. Herhaal deze les een paar keer voor jezelf. (32')

2. Ik laat je kennis maken met de opwaarts kijkende hond, de lopers en we leggen de nadruk op het evenwicht in ons lichaam (39')

3. De zonnegroet (13')

Surya (zon) Namaskar (groet): Deze wordt in principe beoefend bij zonsopgang maar ze is ook de basis van elke yoga flow. Namaskars warmen je lichaam op en laten nieuwe energie doorstromen. 

Groet de nieuwe dag!