MASTERCLASSES

Maak van je zondagvoormiddag  een 'Mini Yoga Retreat' en kom samen onder begeleiding van onze ervaren gast Yoga docenten mee ontspannen en genieten!

DE MAGISCHE KRACHT VAN YIN-YANG

Met Erika Teirlinck

Zondag 26 september - 11u tot 13u

fotograaf @annelies.deweerdt 


Maak kennis met Erika, een ervaren YIN YANG expert & yoga leraar.

Erika leidt je tijdens 2 uur, door de magische krachten van YIN & YANG. Via de diepere lagen, niet enkel de fysieke laag maar ook de mentale en emotionele lagen, leert zij jou om vanuit liefde een intensere verbinding te maken met jezelf.

Je leest het goed 2 uur Yoga! Die zullen zo voorbij zijn en geven je de mogelijkheid om ook echt even in YIN weg te zinken en dat effect te voelen om dan weer vanuit zachte bewegingen in YANG over te gaan en ook echt de YANG te voelen.

Soham * I AM * Erika 

Ik help jou om te vertragen. Om via je ademhaling uit je hoofd en in je lichaam te komen en je te verbinden met een innerlijke kracht en je eigen wijsheid.

Prijs: 25€ - Op voorhand overschrijven naar rekening: IBAN : BE98 0018 3914 8793 met als ref. 'Masterclass'. Kaarthouders & abonnees apart overschrijven.

ZACHTE CREATIEVE YOGA 

Met Valerie Rousseau

Zondag 31 oktober - 11u tot 12u30

Kom anderhalf uur heerlijk mee bewegen, of je nu beginner of al meer gevorderd bent. Een date met jezelf op je mat om connectie te maken met je lichaam en ademhaling. Valerie neemt je deze ochtend mee in een flow om je weer helemaal fresh te maken voor de rest van de dag en de nieuwe week. We gaan samen ademen, flowen en relaxen. Kom kennismaken met de toegankelijke no nonsense stijl van deze enthousiaste yoga leraar.

Valerie is een jonge moeder, masseuse en een vaste rots als Yoga docent bij verschillende bekende Yoga studio's in en rond Antwerpen. 

Prijs: 20€ - op voorhand overschrijven naar IBAN : BE98 0018 3914 8793 of 2 beurtjes van je digitale 10 beurtenkaart (je boekt 1 beurt en wij houden 2 beurtjes in) - 5 beurten-kaarthouders en abonnees apart overschrijven.