PLAY WITH PROPS

Workshop met Melissa Mihaly

Zondag 21 november 2022 - 11u tot 12u30

Je hebt ze waarschijnlijk al gezien of gebruikt tijdens een Yoga les, de props, of yoga attributen. Maar waarvoor dienen ze eigenlijk en hoe moet je ze precies gebruiken volgens de noden van jouw lichaam.
Dit en nog veel meer kan je leren tijdens deze Yoga workshop. 
Props kunnen op alle niveaus gebruikt worden, of dit nu je eerste stappen in yoga zijn of je bent al ver gevorderd, een yoga attribuut kan een wereld van verschil maken in elke Yoga houding.

Over onze docent:

Ontmoet Melissa, yogini, danseres, body coach, artiest, kunstenares en een echte vrouw van de wereld. Ze verliet ooit haar vaderland om een aantal jaar op verkenning te gaan naar andere werelddelen, maar vooral ook naar zichzelf. Tijdens haar doorreis in India behaalde ze een 500u Yoga TT diploma. Sinds de pandemie is zij terug in eigen land en komt ze regelmatig nog eens op bezoek bij SimplYoga met een goede portie constructieve Yoga. Haar positieve, opbeurende energie moedigt je aan om haar gerichte tips op je yogahouding uit te proberen, die vervolgens je beoefening aangenamer zullen maken. In haar yogalessen maakt ze graag gebruik van allerlei Yoga props (attributen). Zij is de geknipte Yoga instructeur om jou te begeleiden in deze leuke workshop! 


    Je hoeft enkel je Yogamat mee te nemen, wij zorgen voor de PROPS!