ONLINE YOGA & MEDITATIE

Welkom en bedankt om lid te worden van mijn video & audio platform. Ik ben Nathalie, oprichtster van SimplYoga en dit is mijn nieuw online project dat ontstaan is uit de verplichte tijdelijke sluiting van onze Yoga studio. 

Dit project is niet van een leien dakje gegaan. Het was zoals voor velen een hele uitdaging en zeer confronterend om voor een camera te staan. Daarnaast was en is er nog veel gestrugel met de technische kant want daar hebben we ons als Yoga teachers niet voor laten opleiden. Neem het mij niet kwalijk wanneer de videos, de klank of de docent niet altijd professioneel overkomen.

Maar nu je lid bent geworden vertel ik je graag wat je hier kan verwachten. De lessen zijn met heel veel liefde en voorlopig alleen door mezelf gegeven, in het Nederlands, op mijn manier, geen Vinyasa acrobatie maar Simply en voor iedereen toegankelijk. Met deze Yogabundel wil ik je graag kennis laten maken met hoe je kan werken en groeien naar een bepaalde Yoga pose en hoe je pijn kan verzachten of bestrijden op een bepaald lichaamsdeel (bv.schouders, rug, heupen).  Daarnaast leer ik je op een leuke manier mediteren door contact te maken met adem & geest.  

Dit platform zal geleidelijk aangroeien met nieuwe lessen. Na verloop van tijd zullen de andere docenten van SimplYoga hier ook hun videos plaatsen. Hou het hier dus zeker in de gaten!

De opnames zijn speciaal voor jou gemaakt en dus zeker niet bedoeld om op het internet rond te gaan. Daarom vraagt elke film uit deze bundel een code: 'simplyoga'. 

Nog enkele tips om het je zo aangenaam mogelijk te maken:

  • Maak het gezellig, gebruik muziek in de achtergrond van op een ander toestel.

  • Gebruik kaarsjes en wierook voor oa. bij de meditatie lessen.

  • Herhaal de Yoga sessies meerdere keren, zo ga je op termijn evolueren en meer genieten van de flow. Je zal je ook beter kunnen verdiepen in je practice en je zal groeien.

  • Wees lief voor jezelf. Ken je grenzen. Als je voelt dat de les te zwaar is, volg dan een andere sessie met lager level.

  • Geniet van je les!

Yoga is een levensstijl, geen hobby. Het is een mindset. Yoga kan een sleutel zijn naar meer rust, geluk & harmonie in je leven.  

Namasté,
Nathalie