YOGA STUDIO 

In onze studio is het altijd een beetje thuiskomen in een Zen oase. De sfeer die er heerst helpt je om alles even los te laten en te genieten. Alles wordt hier stiller, zachter en trager. 

Het avontuur begint al op de eerste verdieping. Zodra je een voet op de eerste traptrede zet, ruik je de wierookgeur die bezoekers naar boven voert. Als je de deur van  de tweede verdieping openzwaait, stap je in een enorme witte ruimte, met typische oude zolderbalken en ramen die veel licht binnen laten. Een oase van rust in een sfeervolle en goed geventileerde zolder.


ADRES: 

Kruisstraat,3,2850 Boom

Er is parking in de straat. Kom bij voorkeur met de fiets. Je kan gebruik maken van de fietsstalling van de turnkring achter de garagepoort. 


PROGRAMMA SEPTEMBER:

THEMA : YIN YANG


*Naast onze groepslessen kan je van vrijdag tot zondag ook een privé les met persoonlijke begeleiding boeken. Voor meer info; e-mail naar simplyoga@outlook.be

*Al onze lessen zijn toegankelijk voor beginners

*Reservatie kan tot 1 uur voor de les via onderstaand schemaPRIJZEN: 

Een losse les, abonnement, beurtenkaart dient vooraf betaald te worden per overschrijving naar IBAN : BE98 0018 3914 8793. Een beurtenkaart of een abonnement is persoonlijk en niet overdraagbaar, tenzij in overleg met Nathalie van SimplYoga. 

  • 1 Losse les : 14€
  • 5 beurtenkaart : 60€ (2 maanden geldig)
  • 10 beurtenkaart : 100€ (3 maanden geldig)
  • 20 beurtenkaart : 185€ (6 maanden geldig)
  • 60€/maand abonnement : onbeperkte toegang tot onze lessen & videoplatform 

    • Huur Studio Yoga Mat : 1€/les

    Heb je nog een vraag, dan helpen we je graag verder na je bericht.