Day retreat

LOSLATEN & MANIFESTEREN

12 MAART 2023 - 10u tot 15u30

Na een eerste workshop 'Leren Loslaten' gaan we in deze workshop nog een stapje verder...

Tijdens deze dagworkshop gaan we niet alleen de basisprincipes van 'Leren Loslaten' verder oefenen maar gaan we ook leren om te leven in overvloed.

Financiële vrijheid, een goede gezondheid, professionele doelen, ....dit zijn slechts een aantal van de onderwerpen die aan bod zullen komen.

Op 12 maart gaan we tijdens deze interactieve workshop onze dromen en wensen manifesteren en focussen op de mooie toekomst die we allen verdienen.

Van 10u tot 15.30 zullen we samen, via yoga, Qi Gong, meditatie, ademhaling, interactie, refelectie en oefeningen, een shift maken naar een lichter leven, naar meer rust in je hoofd, ontspanning in lichaam en geest en vooral verwondering van wat wel kan. We zetten al onze vooroordelen en beperkingen die we onszelf opleggen aan de kant voor grenzeloze mogelijkheden.

Elke dag, elk moment, elke ademhaling is een nieuw begin, een kans om het verleden los te laten en nieuwe keuzes te maken. Duw op de pauzeknop voor 1 dag om stil te staan bij je persoonlijke groei en je toekomst maar ook omdat je het waard bent om pure ME TIME in te plannen

Iedereen welkom : Er is geen yoga ervaring nodig om deel te nemen en deelname staat los van het al dan niet aanwezig zijn op deel 1

Wij voorzien alle Yoga materiaal, gezonde hapjes, fruit, thé, tisane, water.


-Begeleiding door Yoga docent & natuurcoach, Eva Mosselmans van Yoga Flow Strong
-Locatie: Yoga studio SimplYoga - Kruisstraat 3, 2e verdieping, Boom
-Prijs: 

  • 45€ (lunch niet inbegrepen)
  • 60€ met Healthy Lunch