Bij SimplYoga wordt er regelmatig iets unieks georganiseerd. Van meditatielessen met klankschalen tot Yoga op helende live muziek. Iedere keer opnieuw is het een onvergetelijk moment met fantastische artiesten & warme zielen.

ZACHTE CREATIEVE YOGA FLOW

MASTERCLASS

4 juli - 11u tot 12u30

Kom anderhalf uur heerlijk mee bewegen, of je nu beginner of al meer gevorderd bent. Een date met jezelf op je mat om connectie te maken met je lichaam en ademhaling. Valerie neemt je deze ochtend mee in een flow om je weer helemaal fresh te maken voor de rest van de dag en de nieuwe week. We gaan samen ademen, flowen en relaxen. Kom kennismaken met de toegankelijke no nonsense stijl van deze enthousiaste yoga leraar.

Valerie is een jonge moeder, masseuse en een vaste rots als Yoga docent bij verschillende bekende Yoga studio's in en rond Antwerpen. Nu ook te gast bij SimplYoga!


"Dag Simplyogi's! Het wordt een beetje een back to the roots dagje voor me. Mijn hele familie woont in de Rupelstreek en als kind speelden we wel es in de restanten van de steenbakkerijen. Dus hoe leuk dat ik van Nathalie een lesje kan geven in deze prachtige setting! Ik heb er zo veel zin in om datgene te doen met jullie wat ik het allerliefste doe: bewegen op het ritme van onze goesting en ademhaling. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!"

Prijs: 20€
- op voorhand te betalen op onze Fortis rekening: IBAN : BE98 0018 3914 8793
- of 2 beurtjes van je digitale 10 of 20 beurtenkaart (je boekt 1 beurt en wij houden 2 beurtjes in)