Events

VIPASSANA MEDITATION

TRY OUT

za 3 december 2022 (14u) & do 15 december 2022 (20u30)

Vipassana, wat betekent de dingen zien zoals ze echt zijn, is één van India's oudste meditatie technieken. Het werd meer dan 2500 jaar geleden in India onderwezen als een remedie tegen universele problemen. Het is in feite de kunst van het leven. Vipassana is een manier van zelftransformatie door zelfobservatie. Het focust op de diepe verbinding tussen lichaam en geest, die rechtstreeks kan worden ervaren door middel van gedisciplineerde aandacht voor de lichamelijke gewaarwordingen die het leven van het lichaam vormen, en die continu met het leven van de geest in contact staan en dit beïnvloeden. Het is deze op ervaring gebaseerde en zelfverkennende reis naar de gemeenschappelijke bron van lichaam en geest die mentale onzuiverheden oplost, dit leidt tot een evenwichtige geest vol liefde en medeleven. 

Heb je ook altijd eens willen leren mediteren omdat je er alleen maar het positieve over hoort, maar weet je niet hoe je er moet aan beginnen? Dan is deze try out iets voor jou!

LIVE HANDPAN & ZACHTE YOGA FLOW

8 JANUARI 2023 - 11u tot 12u30


YOGA & HANDPAN, EEN LES MET EXTRA DIMENSIE

Kom anderhalf uur heerlijk mee bewegen en relaxen op de magische handpan klanken uitgevoerd door Cloé & Thomas. 

Een date met jezelf op je mat om connectie te maken met je lichaam en ademhaling. Het ritme van de muziek kan het ritme van de adem bepalen en het kan je helpen om je concentratie te vergroten. 

Het is ongelofelijk wat er gebeurt als je muziek live ervaart, met je ogen dicht, in diepe ontspanning. Je zintuigen staan helemaal open en je hoort en voelt de muziek. 

Je bent de muziek....


Prijs: 20€
Op voorhand te betalen op onze Fortis rekening: IBAN : BE98 0018 3914 8793

WORKSHOP: LEREN LOSLATEN

29 JANUARI 2023 - 10u tot 15u30

Wil je oude emoties, negatieve gedachten, stress, spanningen, oude patronen, fysieke klachten en/of behoefte aan controle leren loslaten zodat je ruimte creëert voor geluk, liefde, overvloed, vertrouwen, harmonie, vrijheid en rust?Dan is deze workshop voor jou!Tijdens deze dagworkshop, geleid door gastdocente Eva Mosselmans, gaan we samen via yoga, meditatie, interactie, reflectie en ademhalingsoefeningen groeien zodat we een stapje dichter komen bij de persoon die we echt willen zijn: liefdevol, vreugdevol, gelukkig, gezond, hartelijk en authentiek.

Samen laten we los wat we niet meer willen (uit het verleden) en maken ruimte voor wat we wel willen (in de toekomst).