Thuiskomen bij SimplYoga

De Yoga Studio of de Shala van SimplYoga is een unieke en bijzondere plek met een traditionele Indische toets waar je je meteen thuis voelt. Een gezellig theehoekje nodigt je uit om nog even na te genieten van de yoga les. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Al onze wekelijkse lessen vinden plaats in een warme, gemeenschappelijke en familiaire sfeer. 

Tips :

- Kom je met de fiets dan kan je die kwijt in onze fietsenstalling. (garagepoort naast de ingang)

- Draag kleding waar je goed in kan bewegen en waar je je lekker comfy in voelt. Breng eventueel een deken of jasje mee voor na de les. Na intensief zweten, koelt je lichaam af. Neem eventueel ook een handdoek mee. Draag liefst geen parfum of make-up.

- Breng de leraar op de hoogte van blessures.

- Start niet met een te volle maag, eet liefst minstens 2 uur voor de les of eet een zeer lichte maaltijd.

- Kom op tijd , neem de trap en doe je schoenen uit op de tussenverdieping, neem de trap verder naar het tweede verdiep en sluit aan in stilte. Praten mag maar ook in stilte. Zet ook je mobiele telefoon of smartphone op stil.

- Bij dynamische Yoga heb je een stevige mat nodig. SimplYoga leent u graag een comfortabele mat uit tijdens de les. We vragen je wel om ze na de les goed schoon te maken. Als je graag naar de lessen blijft komen is het beter dat je je eigen matje aankoopt. Zorg wel voor een kwalitatieve mat. SimplYoga beveelt de comfortabele Pro lite Manduka matten aan. Ze zijn ecologisch en je krijgt er een levenslange garantie op. Wij verkopen ze aan 69,00 €.

- Er zijn tijdens de les dekentjes en bolsters ter beschikking om het u comfortabeler te maken. Blokjes om u te helpen bij bepaalde houdingen.

- Laat weten indien u niet graag wordt aangeraakt door de docent voor houdingsverbeteringen of zeg op tijd stop wanneer het niet meer prettig aanvoelt tijdens de verbeteringen.

- Volg ons op social media (facebook en instagram) om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwsberichten.